neděle 15. března 2015

Bylinková pomazánka

Suroviny:
  • Bylinky (máta, rozmarýn, tymián, bazalka, petržel)
  • Tvaroh
  • Nopalový chlebík
  • Sůl
  • Pepř

Postup:
Bylinky nadrobno nasekáme, smícháme s tvarohem dochutíme solí a pepřem. Podáváme s čerstvým chlebem.

Od té doby co jsem objevila v Ostravě skvělý obchod se zdravou výživou a koupila si Nopalová chleba, již nechci jíst žádný jiný. 

  • Vydrží dlouho vláčný má delší trvanlivost, obsahuje antioxidanty, rozpustnou a nerozpustnou vlákninu a nespočet vitamínu a minerálů. 
  • Nopalová mouka se vyrábí z opuncie, která je nutričně hodnotná, obsahuje velké množství přírodních látek a jak jsem se již zmínila i aminokyselin.:-)


Žádné komentáře:

Okomentovat